Bezoek uit Goganvarolea in Emmeloord

Van 1 tot en met 4 juni jl. heeft een delegatie van het comité en Ds. Nagy met zijn vrouw en hun zoon een bezoek gebracht aan Emmeloord en onze gemeente.

Naast het formele deel van het bezoek, de vergadering van het comité met de werkgroep en de bespreking van de hulpverlening, zijn er ook diverse informele momenten geweest.

Zo hebben we een bezoek gebracht aan de bedrijven van dhr. Verbruggen en dhr. Heijboer en een rondwandeling op Urk gemaakt.

Ook zijn er een aantal contactmomenten met onze gemeente geweest: het ontvangst op zaterdagmorgen, de kerkdienst op zondagmorgen, de presentatie na de kerkdienst en het afscheid op maandagavond.

In de dienst op zondagmorgen is ook stil gestaan bij de 20 jaar betrokkenheid van Folkert Holtrop bij het werk aan onze zustergemeente.

Men heeft het bezoek als erg prettig ervaren. Vriendschapsbanden zijn weer aangehaald.  Men vindt het fijn en bemoedigend te mogen ervaren dat er een gemeente is die naar hen omziet, voor hen bid en dat er een band is door de liefde in Christus.
Iedereen die aanwezig is geweest tijdens de bijeenkomst(en): hartelijk dank!